مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران ۱ > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تهران ۱ > اخبار فرهنگی > بازدید دانشجویان رشته تربیت مربی پیش از دبستان از جشنواره ملی اسباب بازی

پنجمین دوره جشنواره ملی اسباب بازی در کانون پرورشی فکری کودکان ونوجوانان افتتاح گردید. یکی از اهداف برگزاری جشنواره ملی اسباب بازی برجسته سازی مفهوم اسباب‌بازی است؛ اسباب بازی یک عامل فرهنگی در شکل گیری شخصیت فرزندان ماست. از سوی دیگر این جشنواره فرصتی برای ارزیابی و رصد وضعیت تولید اسباب بازی در کشور است. این جشنواره توسط آقای حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش افتتاح گردید ایشان در سخنانی با اشاره به اینکه فراگیری و یادگیری مهمترین رفتار انسان است، گفت: شاید یادگیری عمومی‌ترین و مستمرترین رفتاری است که انسان دارد. یادگیری وجه تمایز میان افراد جامعه است. مهمترین دوره یادگیری دوران کودکی است که بخش عظیمی از شخصیت بچه‌ها در همین دوران شکل می‌گیرد.

او افزود: کلاس آموزشی تنها محل یادگیری بچه ها نیست؛ تمام هستی محل یادگیری است. متمایزترین، جذاب‌ترین و پرمتقاضی‌ترین عرصه‌های یادگیری که با روح و جان کودکان هماهنگی دارد، یادگیری مبتنی بر بازی است. بازی فکر را فربه می‌کند و خلاقیت را توسعه می‌دهد و  امکانی را برای تجربه زندگی فراهم می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بازی و اسباب بازی یکی از مجال‌های یادگیری است، بیان کرد: اسباب بازی کارکرد عظیم تربیتی و آموزشی دارد و یک فرصت بی بدیل را در اختیار کارآفرین‌ها و فعالان اقتصادی قرار داده است. بازار تجاری این صنعت بعد از مواد مخدر و تسلیحات نظامی سهم زیادی را به خود اختصاص داده است. بیش از تکنولوژی امروز به خلاقیت در این صنعت نیاز داریم. از این طریق هم به اقتصادمان جان می‌دهیم و هم یادگیری کودکان را بهتر می‌کنیم. آموزش و پرورش با ایجاد اتاق‌های بازی هم فقر حرکتی کودکان را کاهش می‌دهد و هم فضایی را برای خلاقیت آن‌ها فراهم می‌کند. لازم به ذکر است دانشجویان رشته تربیت مربی پیش از دبستان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران۱ در تاریخ ۱۱ دی ماه به همراه استاد دکتر عبدالملکی از اساتید این مرکز از این جشنواره بازدید نمودند.