مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران ۱ > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تهران ۱ > اخبار آموزشی > برگزاری جلسه مدیران فرهنگی مراکز علمی کاربردی استان تهران (غرب)

با توجه به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و عدم تشکیل جلسات و تجمعات حضوری، دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران (غرب) اولین جلسه مدیران فرهنگی مراکز علمی کاربردی تحت پوشش خود را با استفاده از سامانه مجازی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران۱ و برای ۶۰ مرکز برگزار نمود. در این جلسه جناب آقای محجوب معاون فرهنگی دانشجویی واحد استانی تهران غرب، ضمن تقدیر از مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران۱ در خصوص در اختیار قراردادن سامانه مجازی برای این جلسه به تدوین و تشریح برنامه های فرهنگی سال ۱۳۹۹ برای مراکز پرداخته و خواستار اجرای برنامه های فرهنگی مراکز در سالجاری را نمودند.