با حضور دکتر سید محمد حسن پیش بین سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران غرب، دکتر نوروززاده مدیر کل محترم دفتر برنامه ریزی دانشگاه، برخی از مسئولین ستادی و استانی اداره گسترش و برنامه ریزی درسی و نیز روسای مراکز آموزش علمی کاربردی واحد استانی غرب کارگاه آموزشی طراحی و تدوین برنامه های آموزشی و درسی در نظام آموزش مهارت و فناوری در روز دوشنبه مورخ۱۳۹۸/۱۰/۰۲در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تهران یک برگزار گردید.

لازم به ذکر است؛ هدف از این کارگاه ایجاد وحدت رویه یکسان در زمینه چگونگی تدوین دوره های علمی کاربردی به ویژه دوره های کوتاه مدت بود.

همچنین در این کارگاه بر تدوین دوره های آموزشی مهارت محور با توجه به نیاز بازار کار تاکید شد.