ضمن عرض تبریک محضر کلیه پذیرفته شدگان ورودیهای جدید در مهرماه ۱۴۰۰، جهت اطلاع از چگونگی ثبت نام موارد زیر اعلام می گردد:

۱- در ابتدا به سامانه هم آوا به آدرس edu.uast.ac.ir مراجعه و در صفحه اصلی سامانه، راهنمای پذیرفته شدگان کاردانی و کارشناسی ۱۴۰۰ رامطالعه فرمایید.

۲- لازم است قبل از مراجعه به دانشگاه در همان سامانه هم آوا در کادر سبز رنگ مربوط به مقطع تحصیلی (کاردانی و کارشناسی) مدارک لازم شامل: شناسنامه-کارت ملی-کارت پایان خدمت -آخرین مدرک تحصیلی -عکس پرسنلی را با فرمت jpg و با رعایت حجم ۲۵۰ کیلو بایت در سامانه بارگذاری شود.

۳- لازم است کلیه داوطلبان از تاریخ ۱۲ لغایت ۱۷ مهرماه پس از بارگذاری مدارک با دردست داشتن اصل مدارک فوق و یک سری کپی از مدارک به مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران۱ به آدرس بلوار کشاورز – بعد از هتل اسپیناس (به سمت میدان ولیعصر) – جنب سازمان تبلیغات اسلامی – پلاک ۱۱۸ – طبقه سوم – مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران۱ مراجعه نمایند. توجه نمایید پس از ورود به مرکز به قسمت زیراکس دانشگاه مراجعه و پس از تهیه کپی مدارک، تحویل پوشه و تکمیل فرمهای مربوطه به کارشناس آموزش جهت تحویل و ثبت مدارک به طبقه سوم مراجعه فرمایید.

۴- دانشگاه در روزهای سه شنبه ۱۳ و پنجشنبه ۱۵ مهرماه تعطیل خواهد بود.

تلفن: ۸۴۶۵۴