۷۳۳ بازدید

نشریه شماره۲ دانشجویی علم و کار ویزه بهار ۹۸ انتشار یافت، در این شماره که به موضوع کارآفرینی اختصاص یافته در حوزه های مختلف فناوری اطلاعات و کارآفرینی- بورس و کارآفرینی- رسانه و کارآفرینی و مدیریت،کارآفرینی و نوآوری گردآوری گردیده است. از نکات برجسته نشریه را می توان  مصاحبه با دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران۱ که خود در موضوعات فوق کارآفرین بوده اند را نام برد.

آقای بابک فرهنگی در حوزه بورس- آقای مجتبی ملک زاده و مجتبی فروزان در حوزه فناوری اطلاعات و سرکار خانم زهرا خاتمی در حوزه مدیریت و مالی از دانشجویان این مرکز که به عنوان کارآفرین در نشریه فوق با آنها مصاحبه شده است.

همچنین خانمها: پریسا اسعدی نراقی- رویا زمانی- شادی شیخی- وآقایان: سیدمهرداد هاشمی- حمید رضا مهدی زاده و سید علی موسوی اسمعیل پور از اعضای تحریریه و سرکار خانم سیده زینب اسکندریان به عنوان گرافیست و صفحه آرا در آماده سازی و انتشار این شماره فعالیت نمودند که بر خود لازم می دانیم از زحمات این دانشجویان عزیز تقدیر وتشکر نمائیم.